juusefin

Alla inlägg den 29 juni 2014

Av Josefine Bygghammar - 29 juni 2014 18:24

Åh, vad tyst det är!


Så här tyst är det bara när man kommer hem från en festival.. Nu börjar redan mina närmsta vänner veckla ner ögonbrynen och tänka: Eh, okej, hur många festivaler har Jossan varit på, 2 om Gransnäs med konfirmationen räknas?! HAHA, helt rätt mina vänner, men måste ju typ inleda så, kan ju inte skriva att jag var på min första festival det året jag fyller 26?? Jag kände mej verkligen som lillgammal fjortis när jag stod och hoppa i regnkläder och gummistövlar bredvid dom 10 år yngre i korta jeansshorts, leriga converse och självlysande halsband!! Men kul, det hade jag! Frös lite gjorde jag men inte mycket, det var värst när regnet trängde igenom mitt linne, två huvtröjor, skinnjackan +regnjackan… men, kul var det!!


Hade ju turen att låna Mallans lägenhet över natten! TACK TACK! Träffade mycket härligt folk också, minnen för livet! Men enligt mitt horoskop skulle lördagen innehålla en av sommarens mest romantiska dagar, shit vilken oromantisk sommar jag lär få då!! Men samtidigt är jag glad över att romantiken inte flödade igår, kände mej inte så vidare läcker indränkt i lera, utsmetat smink och blött hår! Men kul, det hade vi! 3:e gången jag skriver att vi hade kul tror jag, men det är för att övertyga er som är som mej egentligen, hatar att inte kunna smita in på toan och platta till de där ”regnlockarna” som kommer fram och behöva inse att man bör klä sig smart istället för fint!


Hur som helst, jag tror jag glömt vad musik kan göra med en människa, det är magi! Att stå i ett folkhav med ca: 50 000 människor och lyssna på grymt bra musik, det är ren MAGI! Jag fick även min högsta önskan uppfylld, Håkan Hellström kom som gästartist. Till och med en tår kom då. För mig var det lycka. I bilen hem slog det mig en tanke att det var fest på Godegårds festplats igår.. jag råkade dra en filosofisk suck och yttra det högt, Med Ida i knäet och Mallan och Bella tätt intill mej har jag nog aldrig fått såna klotformade ögon mot mej med ett ilsket ansiktsuttryck som bröt ut i asgarv med orden: LÄGG NER NU JOSSAN! Och visst, jag lägger ner, det var nog grymt mycket mäktigare att vara på Bråvalla än dansbanan i Godegård, men… men…


Jag har en liten förkärlek till bonnfester, frågan är varför?  Det är sommar för mej! Kanske för att det är så jag roat mej de 7 eller 8 senaste somrarna.. nu menar jag INTE att åka raggarbil, dricka hembränt och lyssna på Eddie för er som plötsligt började referera till det, jag menar varma sommarkvällar, grill och härligt sällskap på landsbygden ;) det är sommar för mej, också! :)


Vet ni vad? jag suddade precis ut ett långt stycke som jag skrev nyss. Det handlade om något jag inte skulle skriva om, så jag suddade. känns bra! Heja mej!


Nu vill jag att det ska gå en vecka så jag kan hämta min hemlighet som inte längre är någon hemlighet eftersom jag har så svårt att knipa igen när jag är lyrisk. Men här avslöjar jag det inte.. än.. tror jag och så längtar jag till Smögen!!

Tack alla människor på campingen, festivalen och hela Bråvalla!!

Vi ses nästa år!

HÖRS!

Presentation


En bloggande fröken som skriver om livet i och utanför skolan. Arbetar från och med i höst som Förstelärare inom IKT och entreprenörskap. Lever tillsammans med min kock och lever för att få ut det bästa av varje dag.


Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards