juusefin

Alla inlägg den 13 augusti 2014

Av Josefine Bygghammar - 13 augusti 2014 20:48

Jag tror, att vissa tror, att min positivitet till jobbet är ett spel för gallerit, men då kan jag ju bara säga att jag med alla fingrar okorsade att så är det inte!! Jag älskar mitt jobb, och ni anar inte hur mycket bättre jag mår när jag jobbar, visst har sommarlovet haft sina oförglömliga och fantastiska stunder, men att få ha ett sånt jobb som jag har, det tror jag är få förunnat! Iaf just det att känna denna glädje av sitt jobb!

Så just nu är jag inne i mitt "jobbflow" kan man säga! ;) förberedelser inför skolstart och en hel määääängd saker som ska fixas! Och hur roligt är det inte, att göra det med fantastiska arbetskamrater? Och med alla dessa fantastiska barn!!!

Haha, igår fick jag frågan om jag hade blivit farmor eller mormor på sommarlovet, måste erkänna att det kändes sådär när man fyller 26 om några veckor.! Hur som helst, de har slutat fråga om jag praoar, så då kan jag mycket hellre ta o va farmor, faktikst! ;)


Hur som helst, inte mycket nytt att komma med och ingen inspo till att skriva nåt riktigt fängslande, så jag tänker helt enkelt sjunka ner i badet och njuta av att jag hann plasta in hela bokstavståget som jag bävat för behöva göra imorgonbitti..!
Plasta in måste ju va de tråkigaste som finns!!!

På fredag blire såklart gästis med jobbet och på lördags vankas andra planer! På söndag flyttar jag in på skolan och nås på mobilen!! ;)


Ha en underbar kväll.


P.s jag saknar dig.

Hörs.'

Nu ska en blond sliten fröken bada och sova!

Presentation


En bloggande fröken som skriver om livet i och utanför skolan. Arbetar från och med i höst som Förstelärare inom IKT och entreprenörskap. Lever tillsammans med min kock och lever för att få ut det bästa av varje dag.


Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards