juusefin

Alla inlägg den 26 augusti 2014

Av Josefine Bygghammar - 26 augusti 2014 18:55

Älskade läraryrke!
Nånting som aldrig går när man är lärare, är att ha en "bad-day" det kan ju bli det, men jag kan aldrig gå in med feelingen; "idag har jag en dålig dag, så prata helst inte med mig" som man kanske kan i ett annat jobb. Man måste alltid ge 100% av sig själv! Men å andra sidan, har jag många gånger kommit till jobbet med just den känslan, "åhhhh, vilken jobbig dag det lär bli idag... Och så fort jag kommit innanför skolans väggar så är det alltid nåt barn som får mig att tänka om!

Hur underbart är inte det? O hur lyckligt lottad är jag inte? Som har det jobb jag har. Idag var en sån morgon.. Kändes sådär och jag kände mig lite illa till mods över att jag inte mindes hur många nollor det är i en biljon...?!! Och så fort jag kommer upp i trappan möts jag av tre små tjejer som springer mot mej o kastar sig i famnen med kommentarerna:-åh, du är alltid så fin frööööken! Kan man då annat än bara strunta i alla negativa tankar och bara fokusera på det man borde istället?

Och nollorna till biljonen är ju bara att kolla upp, så svårt är ju inte det!

Har tagit över matematiken i åk:4,5 och 6 nu, det är grymt kul! O sexorna hade jag i trean o femmorna i tvåan så jag är så glad o få ha mina gamlingar :-) som iofs klappar mig på huvudet numera... Jaja!

Nu ligger jag i badet, skapligt skönt. Var en ganska sliten fröken på slutet. Skriver har ofta?

Men ni ser ju själva?

Men lika glad för det är jag! Tog kort vid min arbetsplats idag,

Inte illa att dra på sig så mycket diplom va?

Nu äre rida islandshäst och klättra klättervägg jag vill som nästa mål!


På fredag blir jag lastgammal, känns helt ok. Ju äldre jag blir desto skönare känns det att uppge sin ålder vid... Tja, vad vet jag, vid nåt tillfälle det känns bättre att va 26 än 23!!
Då kommer mina tjejer hit oxå! Myyyys! Och så blir det nog en visit på sista pubkvällen på gästis!

Nähe, bada vare ja, o kolla in morgondagens genomgång av positionssystemet med åk:4!

Hörs!

Presentation


En bloggande fröken som skriver om livet i och utanför skolan. Arbetar från och med i höst som Förstelärare inom IKT och entreprenörskap. Lever tillsammans med min kock och lever för att få ut det bästa av varje dag.


Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards