juusefin

Alla inlägg under augusti 2014

Av Josefine Bygghammar - 7 augusti 2014 20:35

Idag är det exakt ett år sedan jag fick läkarhjälp. Ibland har jag svårt att förstå att det verkligen var jag som satt på sjukhuset mitt emot en läkare med känslan av att ingenting, någonsin skulle bli bra igen. Och ibland känns det som igår.. Men oftast känns det som att det tillhör det som det faktikst gör, det förflutna.

Men det är märkligt, jag försöker minnas en del saker, och de är helt borta. Vissa saker kan mamma berätta för mig och jag kan överhuvudtaget inte ens minnas det, men på sätt och vis, är det väl bra.

Ni kanske tycker att det har varit mycket prat om mig själv och mitt liv i bloggen på senare tid, och förvisso, har jag ju inte "nischat" bloggen än eller hur det stavas. Inom en snar framtid kommer det med all säkerhet bli mycket skolprat, men jag kommer också behöva skriva av mig mina personliga tankar också. Om mitt privatliv, alltså!

Det är så sjukt skönt att inte vara där jag var för ett år sen, och om ni är inne i en sån jävulsk period som jag gått igenom, ljuset finns! Jag vet det.
Något jag trots allt minns väl är att jag hade jättesvårt att gå i affärer, för alla såg så lyckliga ut. egoistiskt, ja, men jag mådde så sjukt dåligt av det. Idag blir jag glad när jag det lyckliga människor, ännu ett bevis på att jag mår bra!

Igår körde jag och Hanna boxning, det var också riktigt effektivt kan jag säga, att träna är ju helt underbart, ta ut sig tills svetten rinner som vattenfall och man är helt slut fast kör gärnet ändå!


Fick in 960 kr idag på bara sånt jag hade i förrådet! Som jag tänkt slänga! Lätt värt! (Stod på loppis).

Nu är det bara tre dagar kvar tills jobbet drar igång!!!!!! LYCKA!!

Innan det ska jag hinna med hällestsds marknad o fest i grytgöl!! :)


HÖRS




Av Josefine Bygghammar - 5 augusti 2014 21:35

Sitter här i soffan och funderar. Ligger hör & häpna inte i badet alltså. Vilket jag näst till alltid annars gör när jag bloggar. Nä, idag ligger jag i soffan. Men strunt samma, det har egentligen ingenting med själva blogginlägget att göra ju.


Idag hörde jag någonting som har fastnat i mitt huvud. "-det spelar ingen roll hur långt bort du reser, du kan inte fly från dig själv iallafall".
Jag tyckte att det var ganska bra sagt och det var bra att jag hörde det, för jag behövde höra det. Ibland tror jag att jag löser problemen genom att fly från dem, men det är ju helt fel. Nu menar jag ju inte alla sorters problem, men mina jobbiga tankar till exempel, dom tror jag att jag kommer ifrån genom att "resa" ifrån dom! Och det gör jag ju inte. Jag måste lära mig handskas med dem och inte fly från dem.

Läste igenom några gamla blogginlägg jag hade skrivit och blev impad över att jag lät så stark, jag vill tillbaka till det. Och jag tror, att det kommer när jag får börja jobba! Har hängt på jobbet några dagar nu trots att jag inte börjat, och det är hur härligt som helst! Idiotförklara mig om ni vill, men jag menar varenda ord.

Jag är så laddad för ett nytt läsår!!!
Det är nog meningen, att jag ska satsa på karriären och inte på något annat just nu. Jag älskar mitt jobb och jag fylls av glädje och energi när jag tänker på att jag börjar nästa vecka!!

Har även tagit ett till stort steg idag, jag ska stå på loppis på torsdag och sälja av med allt bråte som bär minnen med sig, bättre o få lite betalt för det än att slänga skiten. Jobbigt som f*n att hålla på med skiten, men jag för det ändå. Stolt faktiskt!



Jag har så mycket roligt framför mig, så därför ska jag INTE resa nånstans för att försöka fly från mig själv, istället ska jag börja med att boka en spaweekend med tjejerna och vara sjukt närvarande.

Tror jag börjar nå dit nu, dit min kurator ville att jag skulle nå!

Ibland kan ilska ge styrka!

HÖRS!

Av Josefine Bygghammar - 4 augusti 2014 22:26

Hur man bor avslöjar ju lite om hur man är. Det ger ju iallafall en chans till förutfattade meningar!

Tänkte därför bjuda hem er till mig!
Nu har det till och med kommit in lite färg! Lite sa jag.


Så, nu kan era förutfattade meningar skapas och ni som redan vet hur jag bor kan ju fundera över varför jag la upp de här bilderna.. Antagligen för att jag vill visa hur FIIIIINT jag bor. Eller nåt.

Nu ska jag kolla klart på Beck. Själv!! Men det är stort, stort för mig. Första filmen jag ser på tv själv på över ett år!


Hur som helst, jag älskar vägglera.

Undra varför?...

Min lilla hårboll fattar inte iaf...


På tal om annat tycker jag att det är rätt cool personal på tjällmo skola, eller vad säger ni? ;D

Sov gott!

Hörs!

Presentation


En bloggande fröken som skriver om livet i och utanför skolan. Arbetar från och med i höst som Förstelärare inom IKT och entreprenörskap. Lever tillsammans med min kock och lever för att få ut det bästa av varje dag.


Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards