juusefin

Alla inlägg under februari 2015

Av Josefine Bygghammar - 14 februari 2015 20:49

Jag fixade det!

Just nu sitter jag i loungen på ett hotell i Lovund. Stämningen är, vad ska man skriva för att få fram rätt ord, ljuv är nog ett bra ord! Stämningen är ljuv!


Och även om jag just nu sitter här själv (V jobbar som kock här på hotellet), så gör det mig verkligen ingenting. Jag har aldrig nånsin kännt mig mer bortskämd och lyxig.

Har precis avnjutit en helt underbar förrätt och varmrätt lagat av världens skickligaste kock. Att sitta här, jobba lite, njuta av utsikten, bli uppassad av världens raraste personal som hälsar att maten är "med kärlek från kocken" när de serverar, är ju bara helt fantastiskt.

Och sedan veta att kocken, han som gästerna berömmer för den goda maten, är min kille, min pojkvän, min kärlek, känns ju helt enkelt för bra för att vara sant. Men det är sant.

Kl. 22 slutar V och då ska vi gå hem och fortsätta njuta av varandras sällskap denna fantastiska alla hjärtans dag 2015.

Jag låter säkert överdrivet lycklig, men jag kan inte vara annat.


Livet kan förändras, och det kan ske stora förändringar.

Jag älskar nuet!



Vi hörs.

Av Josefine Bygghammar - 11 februari 2015 19:29

Idag fick jag styrka av något jag aldrig nånsin kunnat tro att jag kunnat få styrka av.!

Det bidrog lixom till att jag fick en såndär "wake up-känsla". Jag kom på mig själv sitta och fånle och kände en viss njutning av situationen.

För igår och idag har jag haft lite ångest. Lite ångest inför min kommande resa. Jag ska resa till Norge på egen hand, ja akta så ni inte faller till golvet av överväldigande, men faktum är, att det gick snabbare att resa till Thailand än att göra den här resan. Varför min oro då? Jo för vissa av er är det solklart, mina vänner behövde jag bara nämna att jag skulle resa själv innan de tog till hundvalpsögonen och la huvudet på sne och sa "ska du verkligen det Jossan?" För inte tala om mina föräldrar.. Så som sagt, att jag har dålig tro på min förmåga att hitta är faktikst inte så konstig!

Men det häftiga är att de flesta, jag skriver inte alla, men de flesta, har börjat säga att de tror jag fixar det!

Och det är väl klart jag gör det?
Vad skulle kunna gå fel?
Jag ska ju bara byta plan några gånger, byta färja några gånger och typ sitta o vänta i en hamn. Hur svårt kan det va?

Nä men allvarligt, jag har VÄLDIGT dåligt lokalsinne. Och det är ingen överdrift. Jag hittar lixom inte ens till centrum i Norrköping själv med bil. Nu hajar ni säkert om ni inte gjort det innan. Det är inget jag är stolt över, men jag måste ju va ärlig.

Men hur coolt äre inte då att man utsätter sig för sin främsta fobi o sätter sig på en resa till nordnorge på egen hand?!

Jag måste ju berömma mej själv, för det är nog inte lika häftigt för er som det är för mej, era världsvana jordenruntseglare!

Hur som helst, jag hade aldrig utsatt mej själv för det här för typ 2 år sen.
Men nu, äre en baggis...!
Klart jag måste skriva så.

Men varför gör jag denna idiotgrej då undrar ni, eller många har väl redan greppat det, fattamanju! ;)

Jag ska ju hälsa på min kock. Världens snyggaste kock. Som jobbar på en öde ö i Norge. Typ :-)
Vad gör man inte för kärleken?

Hur som helst, jag är välplanerad.
Antingen äre för att jag som lärare har ett sjukt behov av struktur, eller så äre för att minska min oro. Nåt äre iaf.

Och såklart det är hjärtan på :-)

Måste vara ödet Hanna, att du köpte sådana till mej! Tänk vad livet kan förändras sen Västervik, darling!

Annars då? Jo det är mycket jobbtankar nu. Men spännande, väldigt spännande!

Det bästa, nej inte det bästa, absolut inte det bästa, men de e lite bra, det är att både jag och V brinner för våra jobb. Kärleken övervinner allt, o det är just nu jag tror jag kan få det bevisat!

Kärleken förde oss samman.


Måste bara få ur mej att mina jobbisar som en jobbis skulle uttryckt det, äger!! Ni är bäst och jag kan inte nog berätta hur bra ni är!!! Världens bästa fröknar helt enkelt!!!

Imorn äre Vasaloppet på skolan. Jag ska ta hand om promenaden........

Bådar gott!!!

Nu ska jag sjunka ner i badet!! Hahahaa. Varför var det kul? Ingen aning, ingen aning alls!

Ha en bra kväll!

Hörs

Av Josefine Bygghammar - 7 februari 2015 17:42

Nu har en av mitt livs bästa veckor passerat.

Så mysigt. En hel vecka tillsammans med min V. Tyvärr åkte han "hem" (på jobb) idag, men vet ni? På fredag åker jag till honom!

Jag ska flyga till Norge! Själv ? ingen stor grej för er kanske, men för nån som kan tappa bort sig under skoljoggen (observera att jag inte var elev) är det en stor grej. Jag ska hitta till rätt gate, jag ska byta plan i Oslo o jag ska fixa taxi i Bodö för o ta mej till färjan som ska ta mej till Lovund. Ja, stort lycka till Jossan. Men vad gör man inte för kärleken?

Kan ju inte gå på sportlov och INTE åka till Norge!

Jag får vara öppen med att jag är en usel turist, alltså en turist med uselt lokalsinne. Det är ju tur att jag ska till Norge o inte till Mexico själv.

Hur som helst, jag är lycklig.

Hörs

Presentation


En bloggande fröken som skriver om livet i och utanför skolan. Arbetar från och med i höst som Förstelärare inom IKT och entreprenörskap. Lever tillsammans med min kock och lever för att få ut det bästa av varje dag.


Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards