juusefin

Direktlänk till inlägg 25 juli 2014

Jag känner mig så dum.

Av Josefine Bygghammar - 25 juli 2014 01:54

Ligger i en stuga i Smögen och har haft en fantastisk kväll. Mallan och jag har suttit på klipporna och pratat i timtal och senare träffade vi massa härligt folk och har sjungit allsång & haft allmänt skitkul.

Sist jag var i Smögen var jag verkligen inte lika stark som jag är idag, och jag njöt av att sitta på samma berg som för ett år sen och känna, åh vad skönt att må bättre.

Men likt förbannat ska man mötas av något annat så snart man känner sig någorlunda till freds med livet. Nu är de sambos. Skriver det rätt ut och ni vet exakt vad jag menar och jag skriver för att lugna mig själv. Det gör så sjukt ont i hjärtat och själen men jag ska göra allt som står i min makt för att inte bry mig. Men det är inte lätt kan jag säga. Det är ett slag i hjärtat som gör fruktansvärt ont. Det gick fort, måste jag säga. Så det är väl äkta kärlek.. Jag känner mig så grundlurad. Lurad på 3 år av mitt liv.

Men det är bara och bita ihop och vara stark. Tänker inte låta det här förstöra våra underbara dagar i Smögen. Vill inte förstöra för min bästa Mallan heller.

Stå upp, stå ut, stå kvar.

Jag kan, jag är stark och jag klarar det här utan att bryta ihop. Men frågan är om jag borde flytta. Mår ju inte bättre av att se brevlådan direkt.

Men som sagt. Stå upp. Stå ut, stå kvar. Jag har världens bästa vänner och världens bästa familj.

Och snart börjar jag jobba.
Hatar att jag får sån huvudvärk av sånt här.

Skriver nog ett mer positivt inlägg imorgon, nu ska jag försöka sova.

Hörs.

 
 
MiaIMiaMIa

MiaIMiaMIa

25 juli 2014 02:07

Hej!
Vad kul att du hörde av dig. Det betyder mycker för mig. Går gärna in i blogg och läs den. Hoppas att vi hörs.
Det hade jag inte orkat på grund av mina diganoser som jag har. Har själv en blogg som jag skriver om mitt liv och mina diganoser. men jag är väldig glad det jag har om kring mig.Har min familj. Ni har fin bilder och bolgg m.m Kommer åter att följa er. Ni är duktiga alla hopp tycker jag. Du gärna skriva tillbaka om du vill. Har det så gott i varmen
Jag är en mamma som inte är som alla andra mammor. Jag följer min egna väg och kan man inte respektera det så håll dig undan. Jag älskar djur men katter och hundar ligger mig varmast om hjärtat. Sen så betyder min familj ALLT för mig så ni vet*S*
Kolla gärna in min blogg och lämna gärna ett avtryck! Antingen i gästboken eller med en kommentar!
Tankar från en helt vanlig ungdom med diagnosen ”autismspektrumtillstånd.
Men lever efter mottot att hellre se möjligheter än problem! Bloggat tidigare, men blev inte mycket av det hela till slut – får se om det blir annorlunda nu!
Syftet med mitt bloggande är att dela med mig av mina åsikter och innesta tankar + skriva om vad som händer i mitt liv! Har alltså inget specifikt ämne att skriva om – får bli vad det blir helt enkelt… :-). Söker vänner!
http://miamiamia.bloggplatsen.se/
och E-mail: mia2@home.se

Har det så gott!
/Mia

http://miamiamia.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine Bygghammar - 16 juli 2016 22:17

Ny plats! http://nouw.com/juuusefin

Av Josefine Bygghammar - 10 juli 2016 13:21

"kod för att importera min blogg till Nouw: 0514870336"

Av Josefine Bygghammar - 8 juli 2016 19:57


- Ett beslut är ett beslut och ett beslut håller man sig till, okej? Ja. Man kanske skulle lyssnat lite mer på pappa Rudolf. Men nu är det som det är och det är bara att gilla läget and you name it. Btw, hemma i Svedala är jag och har varit i ...

Av Josefine Bygghammar - 30 juni 2016 14:52

Vilken härlig dag vi hade igår! Även om man inte hade sovit så mycket natten innan för att gå upp klockan 5 och va i hamnen 05.30, så var det en fantastisk dag på alla vis! Vi åkte som sagt till Mo i rana. Brukar inte särstava det, men jag får vä...

Av Josefine Bygghammar - 29 juni 2016 07:03

Idag skulle vi på utflykt till traena, men istället blev det en utflykt till Moirana. Detta på grund av färjtiderna, som man är ganska beroende av när befinner sig här ute i havet! Vi var ju tvungna att hinna hem i tid till vår dejt ikväll! Så nu...

Presentation


En bloggande fröken som skriver om livet i och utanför skolan. Arbetar från och med i höst som Förstelärare inom IKT och entreprenörskap. Lever tillsammans med min kock och lever för att få ut det bästa av varje dag.


Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards